

## COURSE AGENDA

## 2022 NDAA Summer Summit

"The Evolution of the Digital Prosecutor"

July 17-20, 2022 Denver, Colorado

Attendees must wear their name tags to all events. Please turn off cell phones during all sessions.

#### SCHEDULE OF INSTRUCTION

#### Sunday, July 17, 2022

5:30 – 8:30 PM Women Prosecutors Section Gala Dinner

Separate event ticket is available for purchase

Adjourn for the Day

#### Monday, July 18, 2022

7:00 - 8:30 AM	Continental Breakfast
/ 'UU — 8'.3U AIVI	Confinental Breaklast

8:30 – 8:45 AM Presentation of Colors

8:45 – 9:00 AM Welcome to Denver

9:00 – 10:30 AM Morning Sessions (90 mins)

10:30 – 10:45 AM AM Break

10:45 – 11:30 AM Morning Sessions Continued (45 mins)

11:30 AM – 1:00 PM Pass the Gavel Luncheon

1:00 – 2:30 PM Afternoon Sessions (90 mins)

2:30 – 2:45 PM PM Break

2:45 – 4:30 PM Afternoon Sessions Continued (105 mins)

Adjourn for the Day



# COURSE AGENDA

### **Tuesday, July 19, 2022**

7:00 – 8:30 AM Continental Breakfast

8:30 – 8:45 AM Sponsor Drawing

8:45 – 11:30 AM Morning Sessions (165 mins)

11:30 AM - 12:45 PM Lunch on Your Own

12:45 – 2:45 PM Afternoon Sessions (120 mins)

2:45 – 3:00 PM PM Break

3:00 – 4:30 PM Afternoon Sessions Continued (90 mins)

Adjourn for the Day

No part of this schedule may be duplicated by any means. No audio or videotaping of any presentation is allowed during this course. Statements, points of view or opinions stated during this course or in publications distributed during the course are those of the speakers or authors and do not represent the official position of the National District Attorneys Association. Information dealing with a specific legal matter should be researched in original and current sources of authority.